OFS-01 (1,5 kW) A "kicsi" minifánk sütő

A legtöbb helyre elegendő a legkisebb gépünk is, mert ezek is akár 560 fánkot tudnak készíteni óránként – ez több mint 46 adag. Leggyakrabban ez a mennyiség bőven elég.

Van egy extra funkció is a gépen: képes gombnyomásra csak egyetlen adagot kisütni (12 db). Amikor a program lefutott, két rövid sípszó figyelmezteti a kezelőt: a 12 fánk elkészült.

Ez a legkisebb gépünk megfizethetőséget kínál, miközben a gép rendkívül kompakt, alacsony áramfogyasztású és könnyű – ezáltal bármikor könnyen mozgatható, amikor csak szükséges.

Olaj szükséglet: 4.7 liter (9.9 US pint) – 115 voltos verzió is kapható.

OFS-02 (2,1 kW) minifánk sütő gép
Ha egy tényleg forgalmas helye van sok-sok potenciális vásárlóval, akkor szüksége lehet egy nagyobb, gyorsabb gépre is.
Persze, a nagyobb gépeink is messze kisebbek és könnyebbek, mint a versenytársak hasonló típusai, miközben használója bármikor duplázhatja a termelését a „gyors” mód használatával, ami nagyon jól jöhet egy-egy forgalmasabb időszakban.
A közepes sebességű gépünk két programmal rendelkezik, melyek között menet közben is szabadon átválthat. Ha nagyon sok vevője van, a gép lehetővé teszi óránként akár 1130 fánk gyártását is, miközben, ha nincs szüksége ennyi fánkra, csak kapcsolja gépét a „lassú” üzemmódba és a gép lefelezi a gyártás sebességét:  560 fánkot készít óránként, éppen úgy, mint a legkisebb gépünk.

Olaj szükséglet: 6.4 liter (13.4 US pint) 220-240 V – a 110-115 voltot használó országokba Nema 6-15 vagy Nema 6-20 csatlakozóval szállítjuk.

OFS-03 (2,3 kW) minifánk sütő gép

A leggyorsabb gépünk – senki sem tud eladni ennyi fánkot :)

Néha persze nagyon hasznos lehet, amikor egyszerre, egy időben sok vásárló érkezik – például egy mozi mellett. A leggyorsabb gépeink még nagyobb rugalmasságot kínálnak ügyfeleinknek a „gyors” és a „turbo” mód használatával, ami jól jöhet egy - egy forgalmasabb időszakban.

Ez a gépünk akár 1720 fánkot képes sütni óránként, de természetesen tudja a két lassabb programot is: egyaránt képes 1130 vagy csak 560 fánkot sütni óránként – forgalomtól függően.

Olaj szükséglet: : 6.4 liter (13.4 US pint) 220-240 V – a 110-115 voltot használó országokba Nema 6-15 vagy Nema 6-20 csatlakozóval szállítjuk.

OTEX Fánk alapanyag

Cégünk éveket töltött az OTEX fánkpor folyamatos tökéletesítésével, ez a porkeverék valamennyi gépünkkel tökéletesen kompatibilis és nagyszerű eredményt ad: tökéletes alak és íz jellemzi fánkjainkat.  Fánkporunkat praktikus, 1.5 kilós csomagokban szállítjuk, amivel mindig friss keverékből dolgozhat, és minimumra szoríthatja az alapanyag veszteséget.

Nincs szükség mérlegelésre, csak adjuk hozzá a megadott mennyiségű vizet és keverjük egy kézi mixer segítségével 4 percig.

Minden tasakból 250-260 mini fánkot lehet gyártani, ez kb. 21-22 adag. Fánkporunk csak természetes összetevőket tartalmaz és 8 hónap szavatossággal rendelkezik. Húszasával csomagoljuk karton dobozokba és akár egyenként, akár 10, 16, vagy 20 dobozt raklapra téve szállítjuk.