Amikor kiválasztotta az Önnek megfelelő típust kérem, vegye fel a kapcsolatot velünk, vagy a helyi hivatalos viszonteladónkkal. Rendelés előtt, kérjük, tájékozódjon a rendeltetési országára vonatkozó szállítási határidőkről és a pontos szállítási költségekről. Amennyiben ön Magyarországon lakik, bármikor szívesen látjuk egy díjmentes fánksütő gépbemutatóra telephelyünkön, Debrecenben. Előzetes időpontegyeztetés természetesen szükséges.

Visszaigazolásként proforma számlát küldünk, ami tartalmazza a fizetési és szállítási határidőket, valamint minden szükséges adatot a banki átutaláshoz. (Jelen pillanatban, bankkártyás fizetést nem tudunk elfogadni.)

Cégünk folyamatosan keresi a legköltséghatékonyabb szállítási lehetőségeket. Áraink tartalmazzák a csomagolás és a biztosítás költségeit is.

Az Európai Unión belül a DPD futárszolgálat, a világ többi országába a FedEx juttatja el gépét 4-5 napon belül. Segítségükkel a világ 220 országába juttathatjuk el gépeinket – miközben tapasztalt munkatársaik leveszik a vámkezelés minden terhét vállairól.

Megrendelt csomagjait az internet segítségével is nyomon követheti, a rendelése feladásakor az ehhez szükséges linket  e-mailben küldjük el.