Együtt növekszünk ügyfeleinkkel.

Cégünk alapítása óta ez a gondolat volt minden üzleti tevékenységünk kiindulópontja.

Hiszünk abban, hogy az új értékek és szolgáltatások létrehozása segíti ügyfeleinket és erősíti a kölcsönös bizalmat az OTEX és partnerei között, egyben a kölcsönös fejlődés forrásává is válik.

Ügyfeleink észrevételeire folyamatosan figyelve hozunk létre olyan termékeket, amelyek a lehető legjobban megfelelnek vevőink változó igényeinek.

 

 
Cégünk, az Otex nagy figyelmet fordít az emberekre és a környezetvédelemre is.

Gépeink gyártása során mindig törekszünk a lehető legmodernebb technológiák használatára, ezzel garantálva a magas minőséget és a hosszú élettartamot.

Miközben a legújabb technológiákat használjuk a gyártás legapróbb részleteiben is, mint például a gépeink lézerrel történő feliratozása, folyamatosan arra törekszünk, hogy tevékenységünk a lehető legkisebb környezetszennyezést és káros anyag kibocsátást okozza. Ezzel és gépeink csekély energia igényével egyszerre szolgáljuk ügyfeleinket és védjük bolygónkat.



A korábbi évek folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően az eredeti ötlet mára egy háromtagú gép-családdá fejlődött, így adva meg ügyfeleinknek a teljesítményválasztás szabadságát.

Elege van az apró betűs részekből?

A világon egyedülállóan, két év teljes körű, tulajdonos független garanciát vállalunk gépeinkre.
A második év után pedig büszkén vállaljuk a teljes élettartam garanciát valamennyi eredeti tulajdonosunknak, aki közvetlenül az OTEX-től, 2010 után vásárolta gépét.
A teljes élettartam garancia azt jelenti, hogy minden olyan meghibásodást, ami egyébként a szokásos garanciális védelem alá tartozna, a gép korától függetlenül teljesen ingyen javítunk, a tulajdonosnak mindössze a gép telephelyünkre és onnan visszajuttatásáról kell gondoskodnia, illetve ezek költségeit viselnie. Nincsenek rejtett költségek, semmilyen javítási átalánydíj vagy egyéb mellébeszélés.