Együtt növekszünk ügyfeleinkkel.

Cégünk alapítása óta ez a gondolat volt minden üzleti tevékenységünk kiindulópontja.

Hiszünk abban, hogy az új értékek és szolgáltatások létrehozása segíti ügyfeleinket és erősíti a kölcsönös bizalmat az OTEX és partnerei között, egyben a kölcsönös fejlődés forrásává is válik.

Ügyfeleink észrevételeire folyamatosan figyelve hozunk létre olyan termékeket, amelyek a lehető legjobban megfelelnek vevőink változó igényeinek.

 

 
Cégünk, az Otex nagy figyelmet fordít az emberekre és a környezetvédelemre is.

Gépeink gyártása során mindig törekszünk a lehető legmodernebb technológiák használatára, ezzel garantálva a magas minőséget és a hosszú élettartamot.

Miközben a legújabb technológiákat használjuk a gyártás legapróbb részleteiben is, mint például a gépeink lézerrel történő feliratozása, folyamatosan arra törekszünk, hogy tevékenységünk a lehető legkisebb környezetszennyezést és káros anyag kibocsátást okozza. Ezzel és gépeink csekély energia igényével egyszerre szolgáljuk ügyfeleinket és védjük bolygónkat.A korábbi évek folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően az eredeti ötlet mára egy háromtagú gép-családdá fejlődött, így adva meg ügyfeleinknek a teljesítményválasztás szabadságát.

Elege van az apró betűs részekből?

A világon egyedülállóan, két év teljes körű, tulajdonos független garanciát vállalunk gépeinkre.
A második év után pedig büszkén vállaljuk a teljes élettartam garanciát valamennyi eredeti tulajdonosunknak, aki közvetlenül az OTEX-től, 2010 után vásárolta gépét.
A teljes élettartam garancia azt jelenti, hogy minden olyan meghibásodást, ami egyébként a szokásos garanciális védelem alá tartozna, a gép korától függetlenül teljesen ingyen javítunk, a tulajdonosnak mindössze a gép telephelyünkre és onnan visszajuttatásáról kell gondoskodnia, illetve ezek költségeit viselnie. Nincsenek rejtett költségek, semmilyen javítási átalánydíj vagy egyéb mellébeszélés.