Cégünk az Otex Bt. immáron több mint két évtizedes múltra tekinthet vissza - az 1994-es alapítás óta óriási szellemi tőkét halmoztunk föl. Élelmiszeripari gépeink mindegyike saját terveink alapján, önálló kivitelezésben készült. Ezek közül, legjelentősebb fejlesztésünket, a 2004-ben bemutatott és mostanra már világszerte jól ismert OFS automata fánksütő gépcsaládunkat szeretnénk figyelmükbe ajánlani.

Megalkotásuk nem csak aprólékos mérnöki munkát, hanem igen precíz, korunk követelményeinek mindenben megfelelő kidolgozást is igényelt. Mára elmondhatjuk, hogy miénk Európa első mikroprocesszor által vezérelt, méreteit tekintve pedig a legkisebb, kompakt, teljesen automata fánksütője.

A gépek gyártása cégünk debreceni üzemében zajlik, éppen úgy, ahogy a fánksütő gépekhez elengedhetetlen fontosságú fánkpor gyártása is. Cégünk innen, a debreceni bázisáról szolgálja ki partnereit elsősorban Európában, de mára exportunk a világ valamennyi kontinensére, mintegy 30 országra terjed ki.

Vevőink minél jobb kiszolgálása érdekében további nagykereskedelmi partnerek jelentkezését várjuk a világ minden részéről, különösen az Európai Unión kívüli országokból.